Disclaimer

Dit is de Disclaimer van Djairo's Nature en Balance by Nature (DN/BbN).
Deze Disclaimer is voor het laatst gewijzigd op 6 mei 2018.

DN/BbN geven u hierbij toegang tot hun website www.djairosnature.nl. DN/BbN spannen zich in om de inhoud van hun website zo actueel mogelijk te houden. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud van de website op bepaalde punten onvolledig en/of onjuist is. DN/BbN zijn niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden op hun website of door onvolledigheid op welke manier dan ook.

Voor op deze website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden aanvaarden DN/BbN geen enkele aansprakelijkheid.

Alle rechten waaronder alle intellectuele eigendomsrechten op alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal op deze website liggen bij DN/BbN of haar toeleveranciers. Gebruik van deze informatie en beeldmateriaal is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van DN/BbN.

DN/BbN behouden zich het recht voor om op elk moment de inhoud van hun website aan te passen of onderdelen te verwijderen en/of prijzen te wijzigen zonder daarover vooraf aan u mededeling over te doen. DN/BbN behouden zich daarnaast het recht voor om deze Disclaimer aan te passen. De actuele versie is te vinden op deze pagina.

© 2018 - 2024 Djairo's Nature | sitemap | rss