​Djairo's Nature organiseert in de winkel regelmatig interessante, leerzame en leuke activiteiten. De komende maanden staan er geen activiteiten op het programma​.

 


Titeren hond/kat

3x per jaar komt Froukje Seip bij ons in de winkel titeren. Meer informatie over het titeren kunt u vinden bij de praktijkinformatie. Aanmelden kan door een mail te sturen aan wilzje5@gmail.com.


Introductieworkshop Communiceren met Dieren

Herken je dit?
Je bent een grote dierenvriend. Verliefd op alles wat beweegt en een vachtje of verenkleed heeft. Je huis is een grote ‘beestenbende’ en lijkt soms een beetje op een mini kinderboerderij.

Of misschien heb je maar 1 dier en komt deze aan aandacht niets tekort. Hele verhalen praat je tegen je dier, maar een duidelijke reactie krijg je niet altijd. Vraag je je ook wel eens af wat er in dat koppie omgaat?

Weet je wat nou zo leuk is: Je kunt leren om met je dier te communiceren. Niet zoals mensen dat met elkaar doen, maar op een intuïtieve manier. En daar heb je geen gave voor nodig, iedereen kan dit leren! Als je het maar wilt. Supertof toch!

Hoe mooi is het dat je je dier (nog) beter kunt leren begrijpen. Waarom doet hij zoals hij doet? Waar denkt hij aan? En zelfs: welke boodschap heeft hij voor jou?

Tijdens deze introductie workshop maak je kennis met het leren communiceren met dieren. In een kleine groep gaan we aan de slag. Wat ga je precies doen:
- Je krijgt uitleg over de basis van het communiceren met dieren.
- We doen een aantal concentratie oefeningen en een meditatie.
- Je leert welke vragen je kunt stellen.
- Oefenen, oefenen, oefenen.

Er zullen tijdens deze workshop geen live dieren aanwezig zijn. We oefenen via foto’s. Na afloop van de workshop ken je de basisstappen voor het communiceren met dieren.

De workshop wordt gegeven door Dierentolk Madelon. Er is plek voor maximaal 8 personen, vol = vol. De investering is € 39,00 p.p. Dit is inclusief koffie/thee/lekkers. Aanmelden kan via hallo@madelonvanrijn.nl of in de winkel.

Locatie: Dierenspeciaalzaak Djairo's Nature, Graaf Willemlaan 87, 3341 CD Hendrik-Ido-Ambacht


Workshop Vachtverzorging

Heeft u ook moeite met het ontklitten of borstelen van uw hond? Laat onze trimster u helpen in een van onze vachtverzorging workshops. Samen met u en uw hond gaat zij aan de slag om te kijken wat voor de vacht van uw hond de beste verzorging is.
Zij zal o.a. de verschillen in vachtsoorten bespreken en u leren welke kammen en/of borstels geschikt zijn voor de vacht van uw hond. U krijgt Tips en Tricks om thuis goed aan de slag te kunnen met de vachtverzorging van uw hond.

Bij deze workshop komt u samen met uw hond en neemt u het materiaal mee wat u thuis gebruikt. Zo kan onze trimster kijken of dit het meest geschikt is en ook tips geven over het juiste gebruik ervan.
De workshop duurt ongeveer 2 uur en de kosten zijn € 20,00/per persoon (inclusief koffie/thee en wat lekkers voor de hond). Er is plek voor 8 à 10 honden per avond (mede afhankelijk van de grootte van de honden)

Zodra er nieuwe datums bekend zijn, worden deze in de activiteiten agenda vermeld.


Workshop etherische oliën

Al eeuwen lang gebruikt men essentiële oliën om het welzijn en de gezondheid van mens en dier op een natuurlijke manier te bevorderen.
Essentiële oliën kunnen op vele vlakken een positieve bijdrage leveren aan uw algehele welzijn en ondersteuning in deze drukke en hectische tijden. Ook voor uw huisdier (hond/kat) zijn er vele toepassingen om het algehele welzijn positief te beïnvloeden.
Velen van ons zijn de werking van essentiële oliën echter vergeten. Tijd dus om onze kennis over de oliën weer nieuw leven in te blazen door middel van een introductieworkshop.
Tijdens deze workshop leert u meer over het gebruik en de voordelen van essentiële oliën van het merk DoTerra en hoe u deze veilig kunt toepassen. Ook leert u uw eigen lippenbalsem te maken. Het is op deze avond NIET de bedoeling dat uw hond/kat meebrengt.

Zodra er nieuwe datums bekend zijn, worden deze hier vermeld.

© 2018 - 2021 Djairo's Nature | sitemap | rss