4 juli 2018 Wijzigingen bezorgen tijdens zomervakantie

De laatste week van juli en de eerste week van augustus komen de bezorgrondes i.v.m. de vakantieperiode te vervallen. Vanaf maandag 6 augustus wordt er weer volgens de vaste bezorgroutes gereden.

 

04 mei 2018 Nieuwe website en webshop

We roepen het al jaren, maar eindelijk is het dan zover. De webshop gaat dit weekend online.

De website heeft een nieuw uiterlijk gekregen en is per 4 mei 2018 actief.  Op de achtergrond wordt nu nog hard gewerkt aan de webshop, maar uiterlijk maandag 7 mei 2018 gaat het eerste deel, de voeding voor hond en kat, online. Gedurende de komende weken wordt de webshop verder gevuld en worden de overige producten voor de hond en kat, en de producten voor knaagdieren, vogels en vissen toegevoegd..

Zodra de webshop online is, ontvangen we uw bestelling bij voorkeur via de webshop. Zoals gebruikelijk, kunt u daarna -na bevestiging dat uw bestelling voorradig is - uw bestelling op de gewenste dag afhalen of eventueel laten bezorgen (dit laatste geldt alleen voor reeds bestaande bezorgklanten; in verband met de volle bezorgroutes nemen we momenteel geen nieuwe bezorgadressen aan). Mocht er iets niet leverbaar zijn, dan informeren wij u daar zo spoedig mogelijk over.

Vanaf begin juni 2018 zal het ook mogelijk zijn om uw bestelling te laten verzenden.

© 2018 - 2023 Djairo's Nature | sitemap | rss