Momenteel werken wij samen met holistisch dierenarts Froukje Seip. Froukje heeft een mobiele dierenkliniek (Rosuryde) in Wezuperbrug (Drenthe) en omgeving en komt enkele keren per jaar richting Hendrik-Ido-Ambacht om te titeren en voor holistische consulten.

Wij hopen daarnaast in de toekomst nog een andere holistisch dierenarts bereid te vinden om regelmatig in onze praktijk aanwezig te zijn voor holistische consulten. Hierover houden wij u op de hoogte.

Tevens hebben wij goede ervaringen met Holistische Praktijk Den Hoek in Den Bilt.

Froukje Seip
Dierenarts Froukje Seip heeft naast haar opleiding als (paarden)dierenarts, ook haar opleiding als homeopathisch dierenarts (PACH,lid SCWD) en de opleiding bioresonantie-therapie (Bicom) succesvol afgerond.

Daarnaast heeft zij diverse andere trainingen gevolgd waaronder de Mind Body Coaching en Neuro Emotionele Integratie. Hierdoor heeft zij diverse mogelijkheden om gecombineerd in te zetten voor de gezondheid van uw dier.

Zowel voor fysieke symptomen alsook voor traumaverwerking en gedragsproblemen gebruikt Froukje een holistiche aanpak. Met extra aandacht voor voeding en vaccineren op maat. 

Voor meer informatie: www.froukjeseip.nl

 

Holistische praktijk voor dieren Den Hoek
Den Hoek is een holistische praktijk waar Westerse en Oosterse (dier)geneeskunde samen komen en het welzijn van uw dier voorop staat. Holisme komt van de term “holos” hetgeen betekent dat het geheel meer is dan de som der delen. Door problemen van verschillende kanten te benaderen en te behandelen bereikt men een beter en langduriger resultaat.

Praktijk Den Hoek staat klaar voor u en uw huisdier (zowel paarden als gezelschapsdieren) met een team van dierenartsen, therapeuten en assistenten. Alle dierenartsen hebben aanvullende opleidingen gedaan, waaronder acupunctuur, osteopathie, chiropractie en fytotherapie. Tegenwoordig kunt u ook voor uzelf bij Holistisch Praktijk Den Hoek terecht.

Voor meer informatie: www.holistischdierenarts.nl

 

 

 

© 2018 - 2024 Djairo's Nature | sitemap | rss