Over ons

'Een uit de hand gelopen hobby'zo omschrijft Bianca Klootwijk haar dierenspeciaalzaak Djairo's Nature. Wat klein begon, is inmiddels uitgegroeid tot dé regiospecialist op het gebied van natuurvoeding voor honden en katten.

 

 “Voor onze eerste hond, Djairo, hebben we 1,5 jaar gezocht naar de juiste voeding.  Ik heb me toen heel erg verdiept in dierenvoeding en het belang van natuurlijke voeding ontdekt. Om anderen hierover ook te informeren, zijn we in 2010 puur als hobby een webshop begonnen. Deze hobby groeide echter al snel uit tot een serieuze dagtaak en sinds oktober 2016 hebben we een eigen winkel.” Hiermee is de droom van Bianca uitgekomen om een breed publiek in contact te brengen met natuurlijke voeding voor uw huisdier en u te informeren over de voordelen en mogelijkheden van natuurlijke supplementen en verzorgingsproducten.

 

 

Een tweede droom van Bianca was om de natuurgeneeskunde voor dieren onder haar klanten bekend te maken. Om dit te kunnen verwezenlijken, hebben we nu een eigen praktijkruimte voor natuurgeneeskundige consulten, waar we samenwerken met een holistisch dierenarts en diverse natuurgeneeskundige therapeuten.

Daarnaast verzorgen we regelmatig lezingen en workshops over diverse onderwerpen en werken we samen met een hondengedragsdeskundige, een katten gedragsdeskundige en een dierencommunicator.

“Uit eigen ervaring weten wij dat dieren beter op natuurlijke producten reageren en dat zien we ook bij de huisdieren van onze klanten. Met de juiste voeding of het juiste supplement kunnen bijvoorbeeld veel gezondheidsklachten, waaronder  sommige allergieën, voorkomen of verminderd worden. Vandaar dat wij heel selectief zijn in de merken die we verkopen. Een gezond en natuurlijk product staat bij ons voorop. En dat de prijs dan ook nog meevalt, is alleen maar mooi meegenomen.

 

 

 

 

Om u steeds beter te kunnen informeren, blijven wij onze kennis uitbreiden. Hiertoe volgen wij diverse cursussen, lezingen, workshops, seminars en webinars over voeding en voedingssupplementen.

Daarnaast is Bianca zich verder aan het verdiepen in de natuurgeneeskunde. Hiervoor heeft zij diverse opleidingen, cursussen en workshops gevolgd op het gebied van onder andere Bach bloesem remedies, Touch for Health, Kinesiologie en het werken met de connectiesensor. Verder staan nog enkele energetische cursussen op de planning. 

In haar praktijk Balance by Nature kunt u al voor diverse behandelingen terecht.

© Copyright Djairo's Nature 2016.