Assortiment hond

Voor de hond hebben we een uitgebreid assortiment natuurlijke voeding (zowel brokken, als vers vlees en barf), voedingssupplementen en snacks. Daarnaast kunt u bij Djairo's Nature ook terecht voor verzorgingsproducten, kussens, speelgoed en riemen/tuigen. Hiervoor zijn wij voortdurend op zoek naar originele, aparte producten, die niet standaard in dierenwinkels te koop zijn. Binnenkort kunt u deze producten terugvinden in de webshop.

 

Brokken

In ons brokken assortiment vindt u onder andere de merken Carnilove, Carnis, Fitness Trainer, Nature DogFood, Naturis, Prins Petfoods, Terra Pura (biologisch) en Vol Voeding. Binnenkort worden ook de merken Riverwood en Dog Lovers Gold in ons assortiment opgenomen.

 

Vers vlees

Voor zowel honden als katten heeft Djairo’s Nature een uitgebreid assortiment vers vlees.

De volgende merken zijn via ons verkrijgbaar: Alaska Dog- en Catfood, Alroda, Bandit, Bibi, Carnibest, Carnis, Daily Meat, Darf, Dogmeat, Energique, FarmFoodFresh, Haaks Barf, Kiezebrink, Kivo, Lotgering, Naturis, Natuur en Dier,  NRV, Tamro en TinLo BARFmenu. Een groot deel van deze merken is standaard op voorraad. Sommige merken gaan op bestelling.

  

Barf producten                        

Ook hebben wij een uitgebreid assortiment barf-producten. Dit varieert van kippennekken en-karkassen tot hertenbot, fazantkarkassen en prooidieren. Voor een overzicht van onze barf-producten verwijzen wij u naar de prijslijst. Afname van kleinere hoeveelheden is mogelijk.

 

Natuurlijke snacks

Naast de gedroogde snacks op basis van rund, kip en lam, zijn er bijvoorbeeld eenden-, konijnen-, paarden- en wildsnacks. Deze snacks kunnen zeker voor honden met een voedselallergie-/intolerantie een welkome traktatie zijn.

 

.

© Copyright Djairo's Nature 2016.